Solutii Horeca

Reteta noastra traditionala

Cei mai mari dusmani ai berii sunt oxigenul si temperatura, de aceea credem ca o bere artizanala de calitate, de tip lager trebuie consumata proaspata.

Respectand “Legea Germana a Puritatii Berii “ din 1516, berea noastra este deosebita atat prin calitatea ingredientelor folosite precum si prin puritatea apei de munte extrasa din izvoarele de la baza Masivului Iezer-Papusa.

berea pub-ului

Noi imbuteliem in sticle doar pe baza de precomanda oferind astfel posibilitatea pub-urilor de a-si personaliza berea preferata. Astfel, putem crea impreuna un tip de bere exclusivist, specific locatiei tale.

Tank in Pub

Sistemul de Tancuri are avantaje multiple. Acesta poate fi implementat in locatiile care isi doresc ca berea sa ajunga din fabrica la consumatorul final intr-un timp cat mai scurt, deci calitate superioara in halba. Acest sistem nu necesita forta de munca pentru manipulare din partea pub-ului si nici spatiu de depozitare. De asemenea, designul exclusivist al instalatiei va deveni cu siguranta un punct de atractie al locatiei.

 

Bere artizanala Pardon! Reteta unica si intotdeauna speciala! Calitate fara compromis!
Phone: +4 0731 007 580
str. Lt. Dumitru Lazea, 412K
Leresti, 117430, jud. Arges